BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Trosedi

Originalni dizajn, udobnost i funkcionalnost, glavne su odlike SIMPO troseda. Ponudu čini veliki broj modela, tako da naši trosedi odgovaraju različitim vrstama enterijera, od klasičnih, tradicionalnih, elegantnih i modernih. Namenjeni su za opremanje domova ali i hotela i ekskluzivnih poslovnih prostora.

Kvalitetan trosed iz naše ponude je lep i udoban komad nameštaja za sedenje, koji će stvoriti prijatan kutak za porodično okupljanje i druženje sa prijateljima. On je takođe i praktično mesto za spavanje, ukoliko se odlučite za model sa mehanizmom. Trosedi sa mehanizmom imaju ugrađen dušek od poliuretanske pene, dimenzije 193 x 140, debljine 12 cm.

Trosedi su najčešće namenjeni dnevnim sobama, a ukoliko vaš prostor to dozvoljava svoje mesto mogu naći i u dečijim sobama ili u nekoj drugoj prostoriji. Oni su deo sastavnih (TDF) garnitura i možete ih kombinovati sa dvosedima i foteljama iz istoimenih kolekcija i sjajno uklopiti sa raznim tabureima.

Za vaš trosed izaberete kožu ili štof iz naše aktuelne palete materijala i time ćete model u potpunosti uskladiti sa vašim idejama za uređenje.