BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Komode

Komode na savršen način upotpunjuju ambijent čineći ga elegantnim i prefinjenim. Pored toga što ulepšavaju enterijer one imaju i svoju praktičnu stranu, jer police i fioke možete ispuniti raznim stvarima koje će uvek biti uredno složene i nadohvat ruke kad god vam zatrebaju.

Za vas smo pripremili modele koji po stilu, dimezijama i boji mogu savršeno da se uklope u vašu dnevnu sobu, trpezariju, predsoblje ili neki drugi kutak koji želite da oplemenite ovim dragocenim komadom nameštaja.

Napravljene su od kvalitetnih materijala. Kod nekih komoda imate i mogućnost izbora boja, tako da ćete ih lepo i lako uklopiti u svoj enterijer. Broj i raspored fioka i vrata zavisi od modela, a svaki ima dovoljno prostora za odlaganje.

Naše komode deo su kolekcija za kompletno opremanje dnevnih soba i trpezarija. Dopunjuju ih vitrine, police, TV komode, klub i trpezarijski stolovi. Imate mogućnost da u skladu sa svojim istančanim ukusom napravite idealan spoj elemenata među kojima će vaša komoda dominirati.