BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

TV komode

TV komoda je jedan od glavnih komada nameštaja u dnevnoj sobi jer se oko nje ukućani svakodnevno okupljaju dok provode svoje slobodno vreme gledajući TV i odmarajući. Zato iz našeg asortimana izberite TV komodu u skladu sa stilom koji želite da dominira u vašem ambijentu i atmosferom koju želite da stvorite.

U našoj ponudi ćete pronaći TV komode koje po veličini, obliku, materijalu i dizajnu odgovaraju vašim potrebama i odlično se kombinuju sa ostalim nameštajem. Bez obzira da li ćete televizor postaviti na TV komodu ili okačiti na zid iznad nje, ona će učiniti da prostor bude uredan i efektan.

Fioke ili police koje su deo TV komoda možete iskoristiti za odlaganje brojnih stvari, koje će vam uvek biti nadohvat ruke. Dovoljno su prostrane da možete smestiti TV uređaj sa pratećom opremom ali ih i dekorisati dragim uspomenama koje želite da vam uvek budu u vidokrugu.

Od klasičnih i elegantnih do modernih i urbanih, TV komode iz SIMPO programa deo su kolekcija za uređenje doma ili poslovnog prostora. Stilski se slažu sa vitrinama, bibliotekama, trpezarijskim i klub stolovima, policama i komodama iz istoimenih programa zato ih lako možete kombinovati. Kod nekih modela imate mogućnost izbora boja i materijala čime ih u potpunosti možete prilagoditi vašem senzibilitetu.