BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Dvosedi

SIMPO dvosedi odgovaraju zahtevima savremenih korisnika, koji žele da u domovima imaju lepo dizajnirane komade nameštaje, koji pružaju svakodnevnu udobnost a ne zauzimaju puno prostora. Uz naše dvosede mali životni prostor više nije ograničenje, jer su oni idealno mesto za sedenje koje će se odlično uklopiti u dimenzije vašeg enterijera.

Dvosedi iz naše ponude su nameštaj sa više funkcija. Ukoliko je vaša dnevna soba istovremeno i spavaća, odaberite neki od modela sa mehanizmom za spavanje. U njima je ugrađen dušek od poliuretanske pene, dimenzija 193 x 100 cm, debljine 12 cm.

Na vama je da se odlučite i za najlepše dizajnersko rešenje iz naše ponude. Od modela u minimalističkom stilu do ekskluzivnih modela sa raznim modernim detaljima, odaberite dvosed koji će na poseban način ukrasiti vašu dnevnu ili neku drugu sobu.

Dvosedi se mogu izraditi u različitim materijalima, a vi imate mogućnost da birate da li će to biti štof ili koža iz naše aktuelne ponude. Pogledajte dimenzije naših proizvoda i odlučite se za dvosed koji se po dizajnu i veličini savršeno uklapa u vaš prostor.

Dvosedi iz SIMPO ponude su deo sastavnih (TDF) garnitura, stilski ujednačeni sa trosedima i foteljama iz istoimenih kolekcija. Pored njih, lepo se kombinuju i sa tabureima i ostalim nameštajem iz naše ponude.