BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Klub stolovi

Ukoliko opremate novi prostor ili postojeći želite da osvežite atraktivnim komadom nameštaja, jednostavno a veoma efektno rešenje može biti klub sto. Naši klub stolovi dizajnirani su tako da skladno dopunjuju ugaone i sastavne garniture, fotelje, kao i ostali nameštaj.

Pored dekorativne funkcije njihova praktična uloga u odlaganju različitih stvari biće nezamenjiva. Ovde možete odložiti daljinske upravljače, časopise, mobilne telefone, posluženje, a ukoliko imaju fioke i razne stvari koje ne želite da svi vide.

Oduševiće vas raznovrsnost stilova, materijala, boja, oblika i dimenzija naših klub stolova. Od klasičnih do modernih modela, naš asortiman pruža vam mnogo mogućnosti. Vašu pažnju privući će neki od okruglih, pravougaonih, kvadratnih, elipsastih ili specifično dizajniranih modela. Možete se odlučiti za jedan veći ili kombinaciju dva ili tri manja klub stola.

Prilikom odabira klub stola jedan od bitnih kriterijuma su i materijali od kojih je on izrađen. U proizvodnji naših klub stolova koristimo različite materijale – oplemenjenu ivericu, puno drvo, furnir ili medijapan u različitim bojama i drvenim teksturama.
Neki naši modeli deo su kolekcija za uređenje dnevnih soba i trpezarija, pa ih lako možete uskladiti sa komodama, vitrinama, bibliotekama, policama ali i sa trpezarijskim stolovima.

Bez obzira na to da li je klub sto deo kolekcije ili je samostalni komad nameštaja, svaki od njih će doneti novu dimenziju lepote vašem prostoru i osvojiti vas svojom praktičnom stranom.