BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Dečije sobe - kompleti

Najjednostavnija i najpraktičnija rešenja za uređenje dečijih soba jesu kompletni sastavi koji omogućavaju funkcionalno iskorišćenje prostora i sklad u estetici. Uz ormar, krevet, radni sto i police iz istih kolekcija obezbedićete dobre uslove za spavanje, učenje, odmor i igru vašeg deteta.

Pogledajte našu ponudu dečijih soba.

Lino dečija soba zrači vedrinom i pozitivnom energijom. Kroz kombinaciju zelene boje i dezena svetlog bora, na podjednako interesantan način dečacima i devojčicama stvara ambijent u kome će provoditi najlepše dane svog detinjstva. Prostran dvokrilni ormar sa klasičnim vratima, krevet koji možete kombinovati sa fiokom i napraviti dodatni ležaj, radni sto u dve boje i praktične police, doprineće kvalitetnom opremanju dečije sobe koju dete može koristiti sve do osamostaljenja.

Castle dečija soba u beloj boji asocira na bezbrižnost, harmoniju i sklad. Kreirana je da kombinacijom elemenata oplemeni sobu vašeg deteta. Uz dvokrilni ormar sa klasičnim vratima, krevet, radni sto, noćni stočić, policu, čiviluk i i stalak sa dodatkom za povijanje, uredićete divan ambijent za vaše mališane od najranijeg uzrasta.

Keln dečija soba je klasičan model u kombinaciji dezena trešnje i bež boje, podjednako prikladan za sobe devojčica i dečaka. Sastav objedinjuje dvokrilni ormar sa klasičnim i kliznim vratima, krevet, komodu, ogledalo, radni sto i noćni stočić. To je nameštaj koji će ispratiti potrebe vašeg deteta za dobrim odmorom, učenjem i kreativnim aktivnostima.

Kompletne dečije sobe dizajnirane u istom stilu pružaju vam mogućnost da odaberete elemente koji vam najviše odgovaraju i sa kojima ćete ostvariti pun efekat u uređenju.