BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Trpezarijske stolice

Trpezarijske stolice su kruna svake trpazarije i njihov glavni zadatak je da budu ne samo lepe već i izuzetno udobne kako bi druženje i uživanje u najukusnijim jelima učinile još prijatnijim. Različita dizajnerska rešenja, kao i materijali i boje, pružiće vam brojne mogućnosti za kombinovanje i olakšati izbor stolica koje su u skladu sa vašim afinitetima i prostorom koji uređujete.

Bez obzira na različitost stilova, da li su stolice sa rukonaslonima ili bez njih, zajednička karakteristika svih naših modela je udobno sedište i naslon koji pruža savršenu podršku vašem telu. Namenjene su opremanju domova, poslovnih prostora, hotela, restorana i drugih objekata.

Sve stolice iz našeg asortimana imaju stabilnu i čvrstu konstrukciju napravljenu od kvalitetnih materijala. Na vama je da izaberete drveni ram sa nogama u boji koja je vama najlepša kao i materijal – štof ili kožu, koji vas je oduševio. Kroz izbor modela i finalnih materijala na najlepši način možete predstaviti svoj lični stil i kreirati trpazariju kakvu želite.