BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Nameštaj

Izborom kvalitetnog nameštaja u SIMPU pretvorite svoj dom u udobno, moderno i funkcionalno mesto za život. U okviru našeg proizvodnog programa predstavljamo vam mnogobrojna rešenja, različite stilove i koncepte opremanja. Pomoći ćemo vam da uredite enterijer u skladu sa vašim životnim navikama, interesovanjima i potrebama.

Ukoliko želite da kroz identična dizajnerska rešenja savršeno spojite vašu dnevnu sobu sa trpezarijom, pogledajte naše kolekcije, koje u istom stilu objedinjuju različite komade nameštaja – vitrine, komode, police, konzole, trpezarijske i klub stolove.

Kroz program dnevnih soba nudimo vam razne mogućnosti za uređenje enterijera. Možete izabrati ugaone ili sastavne garniture, ili pojedinačno trosede, dvosede i fotelje. Mnogi modeli imaju ugrađen mehanizam za svakodnevno spavanje i omogućavaju višenamensko korišćenje nameštaja u istom prostoru. Ukoliko je pored lepog dizajna funkcionalnost vaš prioritet a kvadratura životnog prostora ograničavajući faktor, pogledajte naše klik-klak ležajeve i kauče koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Tapacirani nameštaj iz naše proizvodnje možete savršeno uskladiti sa klub stolovima, TV komodama, vitrinama, policama i ogledalima iz našeg asortimana. Izrađeni od kvalitetnih materijala i u skladu sa aktuelnim trendovima, inspirisaće vas da životni prostor uredite moderno i funkcionalno.

Imamo rešenja i za opremanje vaših trpezarija. Kroz različite modele trpezarijskih stolova i stolica, komoda i vitrina, vaša trpezarija zablistaće u punom sjaju, tako da ćete sa porodicom i prijateljima uživati za vreme zajedničkih obroka.

Za opremanje vašeg intimnog kutka možete se odlučiti između kompleta spavaćih soba koji objedinjuju krevete, ormare, komode, noćne stočiće i ogledala ili pojedinačno kupovati bilo koji od ovih elemenata i usklađivati ga sa nameštajem iz drugih programa. Potrudili smo se da ponuda bude raznovrsna i prilagođena različitim senzibilitetima a konačan izbor je na vama.

Posebnu pažnju posvećujemo uređenju dečijih soba, jer je to mesto gde mališani provode najlepše trenutke svog detinjstva. Možete odabrati krevete, ormare, police i radne stolove i kombinovati ih kako god želite ili se odlučiti za kompletne programe koji će znatno olakšati uređenje dečije sobe.

Polazeći od činjenice da ništa manje značajno nije ni uređenje predsoblja bez obzira što je to prostorija u kojoj najmanje boravite, kod nas ćete pronaći cipelarnike, čiviluke, ormare ili komplete predsoblja koje možete savršeno uskladiti sa vašim prostorom kako bi odisao elegancijom i redom.