BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Vesti

ZAHVALNICA ZA SIMPO

Beograd, oktobar 2023.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije dodelilo je SIMPU zahvalnicu za društvenu odgovornost iskazanu prema borcima, ratnim i vojnim invalidima i članovima porodica palih boraca.

SIMPO NA 59. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA

Beograd, 6. oktobar 2023.

U periodu od 6. do 11. oktobra 2023. godine Beogradskom sajmu održan je 59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije. SIMPO je premijerno predstavio kolekciju nameštaja za 2024. godinu koja obuhvata više od 60 novih modela.

Na ceremoniji dodele nagrada, žiri Beogradskog sajma dodelio je priznanja najuspešnijim proizvođačima, izlagačima i pojedincima u više kategorija. SIMPO je dobitnik priznanja „Zlatni ključ“ za izuzetan višedecenijski doprinos podizanju kvaliteta manifestacije. Od Beogradskog sajma stigla je u vidu torte i prva čestitka za jubilarni 60. rođendan koji SIMPO obeležava u novembru.

* Kliknite na sliku za prikaz cele galerije

OTVOREN SALON NA ZLATIBORU

Zlatibor, mart 2023.

Na Zlatiboru, na adresi Rujanska bb otvoren je SIMPO salon površine 570 m² na dva nivoa. Ovde se možete upoznati sa proizvodima iz SIMPO asortimana svakog radnog dana od 9 do 20h, kao i subotom od 9 do 18h.

RENOVIRAN SALON U BEOGRADU

Beograd, novembar 2022.

Završeno je renoviranje najstarijeg SIMPO maloprodajnog objekta u Beogradu na adresi Bulevar kralja Aleksandra 276 („Lipov lad“), površine 3.000 m². U realizaciji ovog velikog projekta gotovo u potpunosti su bili angažovani interni kreativni i proizvodni kapaciteti. Na tri nivou objekta prikazan je SIMPO proizvodni program u novom konceptu.

SIMPO NA 58. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA

Beograd, 8. - 13. novembar 2022.

Na Beogradskom sajmu je od 8. do 13. novembra 2022. godine održan 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije. SIMPO je među 180 izlagača iz 20 zemalja, premijerno predstavio novu kolekciju nameštaja pod sloganom „SIMPO – Za generacije koje ostvaruju svoje snove“.

Na ceremoniji dodele nagrada, koja predstavlja vrhunac ove manifestacije, žiri Beogradskog sajma dodelio je priznanja najuspešnijim proizvođačima, izlagačima i pojedincima u više kategorija. SIMPO je dobitnik priznanja „Zlatni ključ“ za dvoiposed „Adel“ u kategoriji „Inovativne vrste nameštaja“.

* Kliknite na sliku za prikaz cele galerije

NAGRADA: PARTNER HOTELSKE INDUSTRIJE – 2019

Beograd, 17. decembar 2019. godine

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije, pod brendom „Ambasadori dobre usluge“ za 2019. godinu, dodeljena su 17. decembra u organizaciji redakcije časopisa Turistički Svet, a uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. SIMPO je dobio nagradu u kategoriji “Partner hotelske industrije”.

SIMPO NA 57. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA

Beograd, 5.novembar 2019. godine

SIMPO je u okviru svog štanda u hali 3a, na 400 m² premijerno izložio kolekciju za 2020. godinu. Prikazana su kompletna rešenja za opremanje doma, uz primenu inovativnih tehnologija u službi udobnosti i funkcionalnosti. Nova paleta koža i štofova u kojima će moći da se poruče proizvodi bila je pravo osveženje na ovogodišnjem sajmu i privukla je značajnu pažnju kupaca.

U poslovima opremanja na svetskom tržištu SIMPO je prisutan više od tri decenije i u svom portfoliu ima brojne poslovne, rezidencijalne objekte i hotele. Zbog poslovnih partnera koji su došli na sajam i pregovora o novim opremanjima, prikazane su i proizvodne mogućnosti u ovoj oblasti, tako da su na štandu bile izložene i dve hotelske sobe.

* Kliknite na sliku za prikaz cele galerije

SIMPO NA 56. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA

Beograd, 6. novembar 2018. godine

Na 56. Međunarodnom sajmu nameštaja, SIMPO je premijerno predstavio novu kolekciju za 2019. godinu. SIMPU je dodeljen Sajamski ključ” za kreativno osmišljen sajamski nastup.

* Kliknite na sliku za prikaz cele galerije

SIMPO SAJAM U SKOPLJU

Skoplje, 19. april 2018. godine

U periodu od 19. aprila do 15. maja 2018. godine u salonima „Aerodrom“ i „Karpoš“ održan je SIMPO sajam na kom su prikazani novi modeli nameštaja.

SIMPO NA SAJMU PRIVREDE U PRIŠTINI

Priština, 18. april 2018. godine

Na 19. Međunarodnom Sajmu privrede učestvovalo je ukupno 174 kompanije iz 14 zemalja. 70 srpskih kompanija u organizaciji PKS predstavilo je svoje proizvode na štandu Srbije, a među njima je bio i SIMPO.

OTVOREN NOV SIMPO SALON U SARAJEVU

Sarajevo, 14. april 2018. godine

Na adresi Trg solidarnosti 4, Alipašino polje, na 600 kvadratnih metara izložbenog prostora, otvoren je 11. po redu Simpo salon u BiH, i drugi u Sarajevu.

PREDSEDNIK VUČIĆ POSETIO SIMPO NA SAJMU U MOSTARU

Mostar, 10. april 2018. godine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je izložbeni prostor kompanije SIMPO ad Vranje na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru.

Na 21. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, Srbija je učestvovala kao zemlja partner pod sloganom „Budućnost nas spaja“. Skoro 70 kompanija iz Srbije predstavilo se u okviru Nacionalnog paviljona na oko 900 kvadratnih metara izložbenog prostora. Među njima je i kompanija SIMPO koja je ekskluzivno predstavila nekoliko novih modela iz svog bogatog proizvodnog programa.

Nakon svečanog otvaranja Sajma privrede, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je izložbeni prostor SIMPA u društvu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i člana Predsedništva BiH Dragana Čovića. Predsednika Vučića i goste na štandu je dočekao generalni direktor Slađan Disić sa saradnicima. U kratkom razgovoru razmenili su utiske o sajmu i poslovnim aranžmanima SIMPA.

NAGRADA ZA SAJT www.simpo.rs

Beograd, februar 2018. godine

Na dodeli godišnjih TOP 50 nagrada za najbolje sajtove, društvene mreže i mobilne aplikacije, koju tradicionalno već 21. godinu za redom organizuje PC PRESS proglašeni su dobitnici za najbolje online stvari.

Sajt www.simpo.rs nagrađen je u kategoriji Dom i zabava. Prema rečima PC PRESS-a:

„Sajt najpoznatijeg domaćeg proizvođača kvalitetnog nameštaja je pretrpeo vizuelne i funkcionalne promene i prerastao u odličan multimedijalni katalog sa dobrom navigacijom, jedinstvenim vizuelnim identitetom i fenomenalnim vizualima koji odlično dočaravaju izgled svakog proizvoda. Pored toga, sajt obiluje korisnim informacijama o lokacijama prodajnih mesta i akcijama.“

BEST BUY AWARD

Beograd, 11. decembar 2017. godine

Najnovije istraživanje Best Buy Award Serbia Home&Decoration 2017/2018, sprovedeno tokom septembra 2017. godine na srpskom tržištu, meri isključivo percepciju samih potrošača o tome ko im na tržištu nudi najveću vrednost za njihov uloženi novac – Br. 1 u odnosu cene i kvaliteta.

Na pitanje:„Navedite naziv prodavnice (lanca prodavnica ili salona) za prodaju nameštaja za dnevni boravak koja, po vašem ličnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih, nudi najbolji odnos cene i kvaliteta na srpskom tržištu“, najveći broj potrošača je dao odgovor SIMPO.

Zahvaljujući poverenju koje su mu ukazali potrošači, SIMPO je nagrađen u ovog tržišnoj kategoriji.
Sertifikat možete pogledati OVDE.

SIMPO NA 55. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA

Beograd, 7. novembar 2017. godine

Na 55. Međunarodnom sajmu nameštaja, SIMPO je premijerno predstavio novu kolekciju za 2018. godinu. Slađanu Disiću, generalnom direktoru SIMPO ad, pripala je čast da govori na ceremoniji otvaranja sajma, koja je upriličena ispred SIMPO štanda.
Kolekcija 2018 koju čini oko 70 novih modela, odlično je ocenjena od strane poslovnih partnera i posetilaca sajma.

OTVOREN JOŠ JEDAN SALON

Skoplje, 2. novembar 2017. godine

Početkom novembra u glavnom gradu Makedonije, u naselju Karpoš, na površini od 600 kvadratnih metara, na dva nivoa, otvoren je još jedan SIMPO maloprodajni objekat.

NAJOMILJENIJI NAMEŠTAJ U SRBIJI PO IZBORU POTROŠAČA

Beograd, 11. april 2017. godine

Na osnovu glasova potrošača, SIMPO je dobitnik nagrade “Moj izbor 2017”, kao najomiljeniji brend u kategoriji “Nameštaj”. U ukupnoj konkurenciji za nagrade našlo se 627 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije. Dodela priznanja „Moj izbor“ se organizuje u okviru kampanje „Srbija ima kvalitet“, koju sprovodi udruženje „Moja Srbija“, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji.

NAGRADA SKOPSKOG SAJMA ZA GARNITURU “LAZAR”

Skoplje, 24. mart 2017. godine

Na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme za domaćinstvo u Skoplju, SIMPO je u konkurenciji više od 400 izlagača iz Srbije, Hrvatske, Grčke, Italije BIH i Slovenije, dobio priznanje “Mebel 2017” za garnituru “Lazar”, u kategoriji modularnog nameštaja za dnevni boravak. U prvoj hali “Metropolis” arene, na izložbenom prostoru od 312 kvadratnih metara, predstavljena je nova kolekcija SIMPA za 2017. godinu.

NOVI SALON U SKOPLJU

Skoplje, 15. mart .2017. godine

U prisustvu brojnih poslovnih partnera i kupaca, u Skoplju, u opštini Aerodrom, na prostoru od 360 kvadratnih metara SIMPO je otvorio salon nameštaja, treći u ovom gradu, dvanaesti u Makedoniji.

RENOVIRAN SALON NAMEŠTAJA U VRANJU

Vranje, 6.mart .2017. godine

Početkom marta u Vranju, SIMPO je otvorio renovirani salon nameštaja. Na površini od 1.375 kvadratnih metara izložbeno-prodajnog salona, u dva nivoa, izloženi su najnoviji modeli vrhunskog kvaliteta i dizajna, kao i prepoznatljivi SIMPO modeli u novim materijalima i dezenima.

NOVI PRODAJNI OBJEKAT U BEOGRADU

Beograd, 9. novembar 2016. godine

Na površini od 1.500 kvadratnih metara, u Zmaj Shopping Park-u, SIMPO je otvorio ekskluzivni salon gde je izložen je gotovo ceo proizvodni asortiman SIMPA na jedan moderan, nenametljiv način, gde su svi modeli došli do punog izražaja. Otvaranju salona prisustvovale su brojne zvanice. Objekat je svečano otvorio Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede.

UČEŠĆE NA 54. MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA U BEOGRADU

Beograd, 8. novembar 2016. godine

Na 54. Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu, SIMPO je izložio nove modele nameštaja iz Kolekcije 2017. Izložbeni štand SIMPA privukao je veliku pažnju posetilaca. Prvog dana sajma zaključeni su i značajni ugovori o prodaji nameštaja.

NOVI PRODAJNI OBJEKAT U KRALJEVU

Kraljevo, 1.septembar 2016. godine

Na površini od 1.200 kvadratnih metara SIMPO je otvorio prodajni objekat u Kraljevu, gde kupci mogu pronaći garniture u koži i štofu, dnevne boravke, trpezarije, spavaće i dečije sobe, dušeke i ostale proizvode iz našeg proizvodnog programa.

NAGRADA „ZLATNA ERA“ ZA GARNITURU „MARGO“

Skoplje, 27. mart 2016. godine

U kategoriji Nameštaj za dnevni boravak – tapacirani nameštaj, na Međunarodnom sajmu nameštaja u Skoplju „Mebel 2016“, SIMPO je nagrađen nagradom „Zlatna era“ za garnituru „Margo“. U Skoplju je predstavljena nova kolekciju sa više od 45 modela, koji predstavljaju savršen spoj dizajna, funkcionalnosti i estetike.

POVRATAK NA SAJAM NAMEŠTAJA U BEOGRADU

Beograd, 10. novembar 2015. godine

Nakon 27 godina, SIMPO se vratio na sajam nameštaja predstavljući Kolekciju 2016, inspirisanu vrhunskim kvalitetom i dizajnom. Na SIMPO štandu ministar privrede Željko Sertić proglasio je otvorenim 53. Međunarodni sajam nameštaja. SIMPU je dodeljeno Specijalno priznanja za vizuelno osmišljen i funkcionalno opremljen izložbeni prostor.

SIMPO DOBITNIK PRIZNANJA “MOJ IZBOR 2015”

Beograd, 31. mart 2015. godine

U organizaciji udruženja “Moja Srbija” i Privredne komore Beograda, u sali Skupštine grada, po peti put su dodeljena priznanja “Moj izbor” za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača. SIMPO je dobitnik priznanja u kategoriji “Nameštaj”, jer je po oceni potrošača izabran za najomiljeniji brend nameštaja u Srbiji.

NAGRADA „ZLATNA ERA“ NA SAJMU NAMEŠTAJA „MEBEL 2015“

Skoplje, 26. mart 2015. godine

Na Međunarodnom sajmu nameštaja „Mebel 2015“ u Skoplju, SIMPU je dodeljeno najviše sajamsko priznanja „Zlatna era“. U kategoriji „Nameštaj za dnevni boravak“ nagrada je dodeljena za novi program „Y“. Po mišljenu žirija Sajma nameštaja, ovaj program se izdvojio od ostalih po načinu izrade, kvalitetu i dizajnu.

SIMPO JE U VEĆINSKOM DRŽAVNOM VLASNIŠTVU

Vranje, 31. oktobar 2014. godine

Od 31. oktobra 2014. godine SIMPO je u većinskom državnom vlasništvu.