BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

2019.

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije, pod brendom „Ambasadori dobre usluge“ za 2019. godinu, dodeljena su 17. decembra u organizaciji redakcije časopisa Turistički Svet, a uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. SIMPO je dobio nagradu u kategoriji “Partner hotelske industrije”.

2018.

Na 56. Međunarodnom sajmu nameštaja, SIMPO je premijerno predstavio novu kolekciju za 2019. godinu. SIMPU je dodeljen “Sajamski ključ” za kreativno osmišljen sajamski nastup.

Na dodeli godišnjih TOP 50 nagrada za najbolje sajtove, društvene mreže i mobilne aplikacije, koju tradicionalno već 21. godinu za redom organizuje PC PRESS, sajt simpo.rs nagrađen je u kategoriji Dom i zabava.

Zahvaljujući poverenju koje su mu ukazali potrošači, SIMPO je osvojio Best Buy Award Serbia Home&Decoration 2017/2018. Sertifikat možete pogledati ovde.

2017.

Na osnovu glasova potrošača, SIMPO je dobitnik nagrade “Moj izbor 2017”, kao najomiljeniji brend u kategoriji “Nameštaj”. Na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme za domaćinstvo u Skoplju, SIMPO je dobio priznanje “Mebel 2017” za garnituru “Lazar”.

2016.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Skoplju „Mebel 2016“ SIMPO je nagrađen najvišim priznanjem, nagradom „Zlatna era“ za garnituru „Margo“ u kategoriji Nameštaj za dnevni boravak – tapacirani nameštaj.

2015.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu, SIMPO je osvojio Specijalno priznanje za vizuelno osmišljen i funkcionalno opremljen izložbeni prostor.

U organizaciji udruženja “Moja Srbija” i Privredne komore Beograda, na dodeli priznanja “Moj izbor 2015” za najbolje domaće proizvode, usluge i brendove, Simpo je po oceni potrošača izabran za najomiljeniji brend nameštaja.

Na Medjunarodnom sajmu nameštaja “Mebel 2015″ u Skoplju, u kategoriji “Nameštaj za dnevni boravak”, Simpo je osvojio nagradu “Zlatna era” za svoj novi program “Y”.

2013.

U godini kada je obeležio 50 godina postojanja, SIMPO je peti put dobio nagradu za najbolji korporativni brend u kategoriji Trajna potrošna dobra u akciji „Najbolje iz Srbije“.

2012.

Ministarstvo trgovine, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Privredna komora Srbije i dnevni list „Privredni pregled“, po četvrti put dodeljuju SIMPU nagradu „Najbolje iz Srbije“.

2011.

SIMPO je proglašen za najomiljeniji brend nameštaja u Srbiji po anketi koju je sprovela organizacija „Moja Srbija“ u okviru tradicionalne akcije „Naše omiljeno“.

2010.

Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komore Srbije i dnevni list „Pregled“, u okviru akcije „Najbolje iz Srbije“, drugi put za redom proglašavaju SIMPO za najbolji korporativni brend.

2009.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Skoplju „Mebel 2009“ SIMPO je dobio glavnu nagradu za fotelju sa tabureom „Lorena“, kao i Plaketu povodom tri i po decenije uspešne saradnje sa skopskim sajmom.

2008.

U okviru akcije „Najbolje iz Srbije“ koju organizuju Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i dnevni list „Pregled“, SIMPO dobija nagradu za najbolji korporativni brend.

2007.

Privredna komora Srbije, povodom 150 godina postojanja, dodelila je SIMPU nagradu za doprinos razvoju privrede i komorskog sistema.

Na sajmu u Skoplju „Mebel 2007“, SIMPO je dobio prestižno priznanje „Zlatni globus“ u kategoriji nameštaja za javne objekte – za trosed i tabure Menhetn.

2002.

SIMPO dobija nagradu „Svetionik“, kao najušpesnija domaća kompaniji na inostranom trzištu. Priznanje je bazirano na oceni potrošača i dodelju ga MARK-PLAN – agencija za marketing istraživanja.

2001.

Kožna garnitura „Bela“ nagrađena je priznanjem „Zlatni most“ na skopskom sajmu „MEBEL 2001“.

2000.

Za garnituru Opera i dečju sobu „Albatros“ SIMPO dobija nagrade „Zlatni most“ Međunarodnog sajma MEBEL u Skoplju.

SIMPO osvaja priznanje „Svetionik“ kao najuspešnija kompanija u zemlji. Priznanje je bazirano na oceni potrošača i dodelju ga MARK-PLAN – agencija za marketing istraživanja.

1999.

Na skopskom sajmu „Mebel 1999“ SIMPO dobija najviše odličje „Zlatni most“ za garnituru „Sam“.

SIMPO dobija Povelju Beogradskog sajma za dugogodišnju uspešnu poslovnu saradnju i poseban doprinos organizovanju 20. jubilarnog Međunarodnog sajma preduzetništva, ideja, biznisa, male privrede.

1995.

Na Sajmu male privrede u Beogradu SIMPO dobija najviše priznanje „Zlatna medalja“ za ukupne rezultate.

1990.

SIMPO dobija Zlatnu plaketu Privredne komore Jugoslavije kao najuspešnija kompanija.

Na Međunarodnom sajmu robe široke potrošnje u Plovdivu tapacirana garnitura „Bos“ dobija zlatnu medalju.

Na Međunarodnom sajmu u Brnu SIMPO deveti put za redom dobija medalju za kvalitet. Priznanje je dodeljeno za spavaću sobu „Valeri“.

1986.

SIMPO dobija dve nagrade Zlatni ključ“ na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu: za atraktivni program za odlaganje i stolicu P-10.

1983.

Dve nagrade „Srebrni ključ“ na Međunarodnom sajmu u Beogradu SIMPO je dobio za model trpezarije „Rendžer“ sa foteljom na rasklapanje i za stolicu „Mina“. Odlukom Skupštine Privredne komore Jugoslavije SIMPO dobija Zlatnu plaketu – najviše društveno priznanje u zemlji za vrhunske rezultate ostvarene u privređivanju.

Na Međunarodnom sajmu robe široke potrošnje u Brnu SIMPO dobija „Zlatnu medalju“ za model stola na rasklapanje.

1981.

SIMPO dobija Plaketu sa diplomom Privredne komore Srbije za postignute rezultate na unapređenju privrede i doprinos ostvarivanju uloge i zadataka Komore.

Nagrada „Zlatni ključ“ osvojena je na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu za salonsku garnituru „Boem“.

1977.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Plovdivu SIMPO dobija „Zlatnu medalju“ za kvalitet svojih proizvoda.

Međunarodni novinarski centar sa sedištem u Rimu dodelio je SIMPU nagradu „Zlatni Merkur“, kao visoko priznanje za rezultate ostvarene u razvoju, povećanju proizvodnje i međunarodnoj privrednoj saradnji.

1975.

SIMPO od Privredne komore Srbije dobija nagradu „Dan Republike“ za savremeno organizovan rad i visoke stope rasta proizvodnje i izvoza u dužem nizu godina.

Soba za mlade dobija nagradu „Zlatni ključ“ na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu. To je bio prvi put da se ovo najviše priznanje dodeli jednom proizvođaču iz Srbije.