BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Trpezarijski stolovi

Kod opremanje trpezarije uvek se počinje od izbora trpezarijskog stola kao centralnog komada nameštaja i glavnog mesta za okupljanje porodice i prijatelja. Za koji god stil uređenja da se odličite – minimalistički, stilski ili moderan, u okviru naše ponude sigurno ćete naći trpezarijski sto koji je savršen za vaš dom.

Naš asortiman trpezarijskih stolova karakteriše raznovrsnost po pitanju oblika, dimenzija, materijala i boja. Napravljeni su od kvalitetnih pločastih materijala i punog drveta, sa različitim završnim obradama. Kod nekih modela imate i mogućnost izbor boja.

Sa pločom pravougaonog ili okruglog oblika, veći broj modela dostupan je u nekoliko dimenzija, tako da veličina vašeg prostora neće biti ograničavajući faktor prilikom odluke o kupovini. Neki od modela imaju i funkciju razvlačenja, čime se površina stola dodatno povećava tako da će uvek biti dovoljno mesta za vaše goste.

Trpezarijske stolove skladno možete povezati sa ostalim elementima – stolicama, vitrinama i komodama, kako biste napravili funkcionalan i estetski lep ambijent koji odiše toplinom. Pojedini trpezarijski stolovi iz naše ponude deo su kolekcija za opremanje trpezarija i dnevnih boravaka, što u velikoj meri olakšava usklađivanje sa ostalim nameštajem.