BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Trpezarijski stolovi

Kod opremanje trpezarije uvek se počinje od izbora trpezarijskog stola kao centralnog komada nameštaja i glavnog mesta za okupljanje porodice i prijatelja. Za koji god stil uređenja da se odličite – minimalistički, stilski ili moderan, u okviru naše ponude sigurno ćete naći trpezarijski sto koji je savršen za vaš dom.

Naš asortiman trpezarijskih stolova karakteriše raznovrsnost po pitanju oblika, dimenzija, materijala i boja. Napravljeni su od kvalitetnih pločastih materijala i punog drveta, sa različitim završnim obradama. Kod nekih modela imate i mogućnost izbor boja.

Sa pločom pravougaonog ili okruglog oblika, veći broj modela dostupan je u nekoliko dimenzija, tako da veličina vašeg prostora neće biti ograničavajući faktor prilikom odluke o kupovini. Neki od modela imaju i funkciju razvlačenja, čime se površina stola dodatno povećava tako da će uvek biti dovoljno mesta za vaše goste.

Trpezarijske stolove skladno možete povezati sa ostalim elementima – stolicama, vitrinama i komodama, kako biste napravili funkcionalan i estetski lep ambijent koji odiše toplinom. Pojedini trpezarijski stolovi iz naše ponude deo su kolekcija za opremanje trpezarija i dnevnih boravaka, što u velikoj meri olakšava usklađivanje sa ostalim nameštajem.