BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Taburei

Bez obzira na stil uređenja vašeg doma, tabure je praktičan i dekorativan komad nameštaja koji će osvežiti vaš ambijent i doprineti da trenuci odmora i relaksacije budu potpuni.

Za vas smo kreirali taburee koje možete koristiti kao zasebne elemente za sedenje ili kao dodatke uz fotelje ili garniture i na kojima možete opružiti i odmoriti noge. Ponekad mogu preuzeti ulogu klub stolova tako da na njima možete odložiti razne stvari.

Kao višenamenski komad nameštaja naši taburei pored dnevne sobe i predsoblja, svoje savršeno mesto mogu pronaći u dečijim i spavaćim sobama. Nisu teški za prenos, tako da lako možete menjati njihovu poziciju.

SIMPO taburei često su dopuna naših fotelja ili garnitura sa kojima stvaraju jedinstven koncept uređenja jer su dizajnirani u istom stilu i savršeno se slažu. Izborom taburea koji je potpuno drugačijeg stila od ostalih komada nameštaja u enterijeru unećete svežinu u vaš prostor i razbiti monotoniju.

Da biste doneli pravu odluku prilikom izbora taburea, rukovodite se idejom koju funkciju će imati i koji estetski cilj želite postići. U skladu sa tim, sigurni smo da ćete iz SIMPO asortimana odabrati pravi model za vaš dom. Takođe, možete birati i da li želite tabure u štofu ili koži, kao i boju iz naše aktuelne palete materijala i tako ga uskladiti sa ostalim elementima u enterijeru.