BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Spavaće sobe - kompleti

Kompleti spavaćih soba iz našeg asortimana sadrže krevete različitih dimenzija, više vrsta ormara, komode, noćne stočiće i ogledala. Praktični su, jer ne morate brinuti o usklađivanju elemenata pošto se oni stilski savršeno slažu. Vaše je da odaberete model koji vam se dopada na osnovu boja i dizajna, kao i elemente koje želite u svojoj spavaćoj sobi.

Keln spavaća soba je model svedenog dizajna i izuzetne funkcionalnosti. Elementi su izrađeni u kombinaciji dezena trešnje i bež boje. Prilikom izbora ormara opredelite se između petokrilnog ormara ili dvokrilnih i trokrilnih ormara sa klasičnim i kliznim vratima. Savremeno dizajniranom krevetu sa uzglavljem odgovara dušek dimenzija 200 x 160 cm, koji se posebno kupuje. Komoda, noćni stočić i ogledalo skladno dopunjuju ceo program.

Remo spavaća soba u beloj boji sinonim je za savršenu eleganciju. Kompletan sastav čine dvokrilni i petokrilni ormar sa klasičnim vratima, krevet u dve dimenzije kome odgovaraju dušeci u dimenzijama 200 x 160 cm ili 200 x 180 cm koji se posebno kupuju, komode sa tri i šest fioka i noćni stočići. Dok ormare karakteriše stroga geometrijska forma sa praktičnim unutrašnjim rasporedom polica i garderobnih šipki, ostali elementi su sa zaobljenim ivicama koje doprinose skladnom i nežnom izgledu.

Nica spavaća soba uneće dah modernizma u vaš intimni kutak. Kreirana je u kombinaciji dezena sonoma tamnog hrasta i kapućino mat. Komforan krevet sa tapaciranim uzglavljem u štofu, kompletira se sa dušekom dimenzija 200 x 180 cm, koji se posebno kupuje. Ormar je dostupan u tri varijante, trokrilni sa klasičnim i kliznim vratima i petokrilni sa klasičnim vratima. Komoda i noćni stočići takođe su deo programa.

Kod svih programa imate mogućnost kupovine pojedinačnih elemenata tako da kreirate svoju spavaću sobu prema prostoru kojim raspolažete