BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Uslovi kupovine

SIMPO svojim kupcima nudi fleksibilne uslove kupovine i povoljnu dostavu nameštaja. Na internet prezentaciji su sve cene izražene sa obračunatim PDV-om. Cene su informativnog karaktera i proizvode ne možete kupiti putem ove internet prezentacije već isključivo u maloprodajnoj mreži. Popusti označeni i obračunati na proizvodima su gotovinski popusti. Gotovinski popust se odobrava za plaćanje:

– gotovinom
– virmanom
– platnim karticama

Ukoliko posedujete Loyalty karticu možete ostvariti dodatne popuste (više informacija potražite na strani Loyalty program).

Ovi uslovi prodaje važe od 1. septembra do 30. septembra 2023. godine.

ODLOŽENO PLAĆANJE ČEKOVIMA GRAĐANA

Iskoristite mogućnost kupovine čekovima građana, na odloženo plaćanje do 12 meseci bez kamate po punim maloprodajnim cenama.

Za odloženo plaćanje čekovima građana nije dozvoljena kupovina robe po sistemu Robe prodate unapred.

SINDIKALNI KREDITI NA 12 MESECI

SIMPO je zaključio ugovore sa većim brojem kompanija o mogućnostima kupovine nameštaja na kredit. Zaposleni iz kompanija koje su potpisale ugovore sa Simpom mogu pod najpovoljnijim uslovima da opreme svoj dom koristeći odloženo plaćanje na 12 rata bez kamate, žiranata i odlaska u banku, po punim maloprodajnim cenama.

Za kupovinu proizvoda iz aktuelnog asortimana putem administrativne zabrane (do 12 meseci bez kamate) pripadnicima MUP-a odobrava se 2% popusta na punu maloprodajnu cenu, po osnovu kartice pogodnosti.

Za kupovinu proizvoda iz aktuelnog asortimana putem administrativne zabrane (do 12 meseci bez kamate) vlasnicima kartice pogodnosti „Naš heroj“ odobrava se 5% popusta na punu maloprodajnu cenu.

POTROŠAČKI KREDITI

Za kupovinu proizvoda iz aktuelnog asortimana putem administrativne zabrane (do 24 meseca bez kamate) za zaposlene u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije odobrava se 10% popusta na punu maloprodajnu cenu.

Ovaj način kupovine isključuje mogućnost korišćenja Loyalty kartice SIMPA.

KARTICA POGODNOSTI MINISTARSTVA UNUTRAŠNJIH POSLOVA

Kartica pogodnosti MUP-a Srbije omogućava kupovinu robe uz odobravanje popusta u zavisnosti od načina plaćanja:
– Dodatni popust od 4% za plaćanje gotovinom i čekovima građana, koji se odobrava na krajnju maloprodajnu cenu iskazanu sa svim trenutno važećim popustima.
– Popust od 2 % na plaćanje putem administrativne zabrane (odloženo plaćanje do 12 meseci bez kamate) koji se odobrava na punu maloprodajnu cenu.

Kartica pogodnosti MUP-a isključuje mogućnost korišćenja Loyalty kartice SIMPA.

KARTICA POGODNOSTI „NAŠ HEROJ“

Kartica pogodnosti “Naš heroj” omogućava vlasnicima ove kartice kupovinu robe uz odobravanje popusta u zavisnosti od načina plaćanja:
– Dodatni popust od 5% za plaćanje gotovinom i čekovima građana, koji se odobrava na krajnju maloprodajnu cenu iskazanu sa svim trenutno važećim popustima.
– Popust od 5 % na plaćanje putem administrativne zabrane (odloženo plaćanje do 12 meseci bez kamate) koji se odobrava na punu maloprodajnu cenu.

Kartica pogodnosti “Naš heroj” isključuje mogućnost korišćenja Loyalty kartice SIMPA.

POPUST ZA PENZIONERE

Penzionerima se prilikom kupovine robe odobrava dodatni popust od 5%, koji se obračunava na kasi i važi samo za gotovinsko plaćanje.

Popust za penzionere se odobrava uz priloženu ličnu kartu i poslednji penzioni ček.

KOMERCIJALNA BANKA

Za korisnike kreditne kartice Komercijalne banke omogućeno je odloženo plaćanje do 12 meseci bez kamate.

BANKA INTESA

Za korisnike kreditne kartice Banca Intesa omogućeno je odloženo plaćanje do 6 meseci bez kamate.

POŠTANSKA ŠTEDIONICA

Za korisnike kreditne kartice Banke Poštanska štedionica omogućeno je odloženo plaćanje do 6 meseci bez kamate.

PLATNE KARTICA KOJE VAŽE U SIMPU

VISA
MASTERCARD
MAESTRO
AMERICAN EXPRESS
DINA CARD

OPŠTI USLOVI POSLOVANJA