BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Dušeci

Trenuci odmora oduvek imaju posebno mesto u životnom ciklusu svakog čoveka, kao jedna od primarnih potreba koje utiču na fizičko i mentalno zdravlje i kvalitet života u celini. Kvalitetan, udoban i okrepljujući san je neophodan preduslov za bilo koju drugu životnu aktivnost. SIMPO se aktivno bavi vašim snom, pružajući vam najbolja tehnološka iskustva i savremene inovacije kroz svoje proizvode, koje imaju samo jedan cilj – da čuvaju vaše zdravlje i pruže vam najkvalitetnije uslove za puni, okrepljujući odmor.

Zdrav san je jedna od primarnih čovekovih potreba, i zato SIMPO veoma ozbiljno pristupa razvoju proizvoda iz svoje ponude, koji teže da svakoj grupi korisnika pruže maksimalan kvalitet i udobnost – od dece, preko odraslih i onih sa posebnim anatomskim potrebama, do parova. U ovom procesu, koristimo se najsavremenijim metodama proizvodnje i upotrebljavamo inovativne i ispitane materijale.

Posvećeni smo potrebama svakog individualnog korisnika, i zato od 1971. godine kada je nastao brend SIMPOSAN neprekidno širimo paletu naših proizvoda, u korak sa globalnim trendovima i tehnološkim inovacijama.

Naš cilj je da svakom segmentu tržišta pružimo maksimalan kvalitet, a na vama je da izaberete svoj novi, omiljeni dušek koji će biti vaš veran saputnik tokom svakodnevnog oporavka i zdravog sna.