BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Vitrine

Vitrine su zbog svoje praktičnosti u odlaganju stvari potrebne svakom domu. Njihov izložbeni karakter učiniće vaš enterijer još lepšim i reprezentativnijim. Kao vitrine za dnevnu sobu ili za trpezariju, uneće posebnu dozu elegancije i šarma u vaš prostor.

Vitrine sa staklenim vratima opremljene su brojnim policama koje možete ispuniti dragocenim predmetima i uspomenama koje želite da svi vide, dok su vitrine sa punim vratima odličan izbor za odlaganje stvari koje želite sačuvati samo za sebe.

Vitrine iz SIMPO ponude urađene su od najkvalitetnijih materijala, u modernim bojama i u skladu sa aktuelnim dizajnerskim trendovima. Savršeno se mogu uklopiti u razne stilove uređenja, od klasičnih do modernih.

Svaki naš model vitrine sastavni je deo nekog od programa namenjenog uređenju vašeg doma ili poslovnog prostora. Dizajnerski su usklađene sa komodama, bibliotekama, klub stolovima, trpezarijskim stolovima i policama. Nude vam mogućnost da ih savršeno kombinujete sa ostalim nameštajem i stvorite harmoničnu celinu u vašem prostoru.