BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Spavaća soba

Spavaća soba je vaš kutak za snove, mesto gde obnavljate svoju energiju nakon napornog dana i provodite najlepše trenutke odmora. Zato ćemo vam pomoći da enterijer ove prostorije uredite na najbolji mogući način, kako bi ispunio vaša estetska očekivanja ali i kako bi bio funkcionalno organizovan.

Kompleti spavaćih soba objedinjuju krevet, ormare, komode, noćne stočiće i ogledala. U zavisnosti od prostora i vaših želja možete kombinovati elemente na skladan način jer su stilski povezani i stvaraju harmoniju u prostoru.

Ukoliko želite da imate autentičan enterijer spavaće sobe, da sami kreativno povezujete nameštaj različitog dizajna, na raspolaganju vam je bogat asortiman proizvoda za realizaciju vaših ideja.

Posebnu pažnju posvetite odabiru kreveta, jer njegova udobnost direktno utiče na kvalitet vašeg sna. Možete birati između kreveta od pločastih materijala i tapaciranih kreveta, koji mogu biti fiksni ili modeli sa mehanizmom, izrađeni u koži ili štofu. Kod nekih tapaciranih modela posebno kupujete dušek dok je kod drugih modela dušek integrisan sa krevetom.

Svakoj spavaćoj sobi potrebni su ormari sa dobrom organizacijom unutrašnjeg prostora. Imate mogućnost da se opredelite između petokrilnih sa klasičnim vratima, kao i trokrilnih i dvokrilnih ormara sa klasičnim ili kliznim vratima. Odlučite sa za model koji vam najviše odgovara.

Krevete i ormare iz naše ponude možete dopuniti komodama i noćnim stočićima, koji će vam obezbediti dodatni prostor za odlaganje, dok će ogledalo doprineti elegantnom i sofisticiranom izgledu kompletne spavaće sobe.