BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Pitanja i odgovori

Sajt ne funkcioniše kao web shop, on pruža informacije o proizvodima i cenama i pruža mogućnost da se uradi kalkulacija opremanja dodavanjem na listu želja ukoliko se planira kupovina više proizvoda.

Naš pločasti nameštaj zahteva montažu koju uvek rade naši monteri, zato isporuke proizvoda ne možemo prepustiti kurirskim službama. Proizvode moraju montirati profesionalni monteri kako bi se osigurala vaša bezbednost i zadovoljstvo kupljenim proizvodom.

Naši proizvodi su prepoznatljivi po udobnosti. Garniture, fotelje i ostali tapacirani nameštaj trebate isprobati uživo i osetiti njihovu udobnost. Pružajući brojne informacije na sajtu nastojimo da Vam pre nego što dođete u prodajni objekat olakšamo donošenje odluke o kupovini. Kod proizvoda gde je udobnost presudna za kupovinu nije dovoljna samo informacija o visini i dubini sedišta već je potrebno da osetite njihovu ergonomiju i uverite se da li je to pravi komad nameštaja za Vas.

Ukoliko želite da vaše zadovoljstvo nameštajem budu potpuno savetujemo Vam da pre kupovine nameštaj pogledate i probate u prodajnom objektu.

SIMPO ne proizvodi nameštaj po meri. U ponudi imamo samo proizvode koji se nalaze na našem sajtu u dimenzijama koje su naznačene kod svakog proizvoda.

SIMPO ima višedecenijsko iskustvo u opremanju hotela, poslovnih i drugih rezidencijalnih objekata i samo u ovakvim slučajevimo rade se posebne serije proizvoda koji su prilagođeni zahtevima investitora i ti proizvodi nisu u redovnoj ponudi. Ukoliko želite da opremate neki ovakav objekat možete nas kontaktirati na office@simpoline.rs

Dimenzije koje se nalaze istaknute na sajtu su jedino dostupne, ne izrađujemo nameštaj po posebnim zahtevima kupca.

Lokacije svih naših salona možete pogledati na stranici SIMPO SALONI.

Na našem sajtu kod svakog proizvoda imate naznačeno u kom materijalu se može poručiti. Cena proizvoda zavisi od vrste i kategorije materijala. Na sajtu su prikazane aktuelne karte materijala koje su podložne promena zavisno od dostupnosti materijala. Molimo Vas da se u najbližem salonu informišete o trenutno dostupnim materijalima za poručivanje. Kada sami birate materijal iz naše aktuelne karte materijala za Vaš nameštaj, on se izrađuje sa rokom isporuke.

Uvek imate mogućnost da izaberete i neke od proizvoda sa lagera u trenutno dostupnim materijalima i bojama, za koje je rok isporuke 7 do 15 dana.

Na našem sajtu ispod informacija o proizvodu nalazi se polje PRORAČUN CENE. Izaberite neku od ponuđenih opcija kod proizvoda koji imaju više varijanti i prikazaće Vam se cena te varijante proizvoda. Kako biste pregledali druge opcije proizvoda obavezno kliknite na reč “Očisti” i vratićete se na početnu poziciju.

Cene SIMPO proizvoda zavise od vrste i kategorije materijala i/ili opcije koju izaberite.

Cene naših proizvoda možete takođe saznati i u našim salonima širom Srbije ili nam pišite za sve informacije koje su Vam potrebne.

Kategorije štofa označene su sa TS, TA, TB i TC. Svaka od ovih kategorija sadrži različite boje i dezene. Ove kategorije označavaju razlike u ceni, kvalitetu i proizvođaču.
Kategorija kože označena je sa KB.

Uslove kupovine možete pogledati na stranici USLOVI KUPOVINE.

Montaža za sve proizvode kupljene kod nas je besplatna bez obzira na vrednost. Za više informacija o prevozu pogledajte stranicu PREVOZ I MONTAŽA.