BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Ugaone garniture

SIMPO je prepoznatljiv po ugaonim garniturama vrhunskog dizajna i kvaliteta. Naše ugaone garniture namenjene su opremanju dnevnih soba i uređenju poslovnih enterijera.
Kod nas ćete pronaći bogatu ponudu ugaonih garnitura različitih stilova. Od minimalističkih, koje se jednostavno uklapaju u svaki prostor, preko praktičnih i modernih koje možete koristiti i za spavanje, do garnitura opremljenih inovativnim dodacima, sa podesivim glavonaslonima ili rotirajućim naslonima – sve je podređeno maksimalnom komforu i udobnosti kupaca.

Naše ugaone garniture ne izdvajaju se samo po prelepom dizajnu, već su u potpunosti prilagođene vašim potrebama na mnogo načina. U zavisnosti od prostora koji želite da opremite, bez obzira da li je reč o velikom dnevnom boravku koji želite da ispunite prelepom garniturom ili manjem stanu u kome ste prostorno ograničeni, imate mogućnost da među našim modelima odaberete upravo onu ugaonu garnituru koja će po dimenzijama najviše odgovarati vašem prostoru.

Za svaki model ugaone garniture sami birate ugao – produžetak. Kako ne biste pogrešili, rukovodite se time da se ugao bira tako što stanete ispred garniture i zatim sagledate da li želite da produžetak (ugao) bude sa leve ili desne strane.

SIMPO ugaone garniture su pravo rešenje za multifunkcionalno opremanje doma. Osim što pružaju dovoljno mesta za udobno sedenje, mnogi naši modeli imaju i mehanizam za spavanje. Udobne ugaone garniture sa mehanizmom za svakodnevno spavanje na vrlo jednostavan i lak način, u svega nekoliko poteza omogućavaju da vaš omiljeni dnevni model pretvorite u savršeno mesto za spavanje. Modeli sa sofa bed mehanizmom imaju dušek od poliuretanske pene čija je debljina 12 cm.

Za vaš komfor učinili smo korak dalje, zato u ponudi imamo i model sa “smart bed” električnim mehanizmom, koji se preko daljinskog upravljača transformiše u ležaj za spavanje.

Vrlo jednostavan za rukovanje je i model ugaone garniture sa lift mehanizmom, koji se nalazi ispod sedišta i funkcioniše na principu izvlačenja fioke koja se potom pomoću samog mehanizma podigne na nivo sedenja.

Neki od modela ugaonih garnitura imaju i praktičnu kutiju za odlaganje posteljine.

Sve SIMPO ugaone garniture imaju kvalitetnu konstrukciju od punog drveta i drugih materijala koji doprinose dugotrajnosti i stabilnosti. Za ispunu elemenata upotrebljavaju se visokoelastična HR pena i standardne poliuretanske pene. Na vama je da odaberete model ugaone garniture u boji i materijalu koji vam se najviše dopada. Možete se odlučiti za kožu ili štof, ili kod nekih modela kombinaciju ova dva materijala što znači da je ugaona garnitura od kože sa jastucima od štofa.

Pogledajte našu ponudu ili se prošetajte do najbližeg SIMPO salona kako biste se lično uverlili u kvalitet izrade naših ugaonih garnitura. Sigurni smo da ćete u našem asortimanu pronaći ugaonu garnituru koja će vas osvojiti na prvi pogled i u čijoj lepoti i udobnosti ćete uživati godinama.