BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Fotelje

Fotelje iz SIMPO asortimana dizajnirane su tako da upotpune enterijer i pruže beskrajnu udobnost. Lako će pronaći svoje mesto u vašem dnevnom boravku, spavaćoj ili radnoj sobi. Iako su najčešće izbor za kutak za čitanje i odmor u domu, savršene su i za opremanje poslovnih prostora.

Pogledajte naš asortiman i izaberite fotelju u skladu sa vašim željama. U našoj ponudi su velike i male fotelje, sa visokim i niskim naslonima, širokim i uskim rukonaslonima, različitih stilova – od klasičnih, stilskih do modernih. Svaki od ovih modela pruža odmor i relaksaciju na sebi svojstven način.

Neki naši modeli mogu vam poslužiti i za spavanje jer imaju mehanizam koji se razvlači u ležaj. Kod nas ćete pronaći i relaks fotelju sa podesivim naslonom za leđa i relaks naslonom za noge i još mnogo toga.

Mnogi modeli fotelja deo su sastavnih (TDF) garnitura, urađeni u istom stilu sa trosedima i dvosedima, pa ćete ih lako kombinovati sa njima. Sve modele možete jednostavno uklopiti sa tabureima ili klub stolom. Naše fotelje koje su na izgled manji komad nameštaja, mogu napraviti veliku razliku i promeniti celokupan izgled vašeg prostora.

U potrazi za savršenom foteljom kod nas možete kombinovati boje, materijale – kožu ili štof, teksture i stilove i uživati u modelu čijem ste finalnom izgledu i vi dali doprinos vašim istančanim ukusom.