BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Loyalty program

Dragi kupci,

SIMPO nagrađuje vašu vernost karticama lojalnosti sa dodatnim popustima. Svaki kupac može dobiti loyalty karticu, bez obzira na iznos trenutne kupovine. Loyalty kartice se odobravaju isključivo fizičkim licima.

Kupovinom u nekom od naših salona u vrednosti:

– od najmanje 120.001 do 300.000 dinara na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvarujete dodatni popust od 2% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.

– od 300.001 do 600.000 dinara na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvarujte dodatni popust od 3% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima,

– preko 600.000 dinara, na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvarujete dodatni popust od 5% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.

Popusti iz Simpovog programa lojalnosti obuhvataju dosadašnje uslove plaćanja i primenjuju se kao dodatni popust na ostale definisane popuste koji u tom trenutku važe u salonima.

Korisnik kartice koji je stekao pravo na popuste, pri svakoj sledećoj kupovini ostvaruje definisani popust bez obzira na iznos računa.

Popust po osnovu Loyalty kartice primenjuje se za sve vidove plaćanja, uz primenu kumulativnog sistema kupovina za poslednje 3 godine.

Simpo ad zadržava pravo promene predviđenih popusta obuhvaćenih Programom lojalnosti, u skladu sa promenom poslovne politike Društva, kao i raspolaganja vlasništvom nad karticama u smislu njihovog aktiviranja, deaktiviranja i primene.

Uživajte u kupovini i SIMPO nameštaju!

Hvala na poverenju,

Vaš SIMPO

simpo_znak