BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Sastavne (TDF) garniture

Za savremeno uređenje dnevnih soba, odaberite sastavne (TDF) garniture iz naše ponude koje se sastoje od troseda, dvoseda i fotelje. Kroz skladnu i harmoničnu celinu istovetnih komada nameštaja, vaš dom biće ispunjen toplinom i udobnošću u kojoj će svi članovi vaše porodice beskrajno uživati.

Tradicionalni ili moderni, elegantni ili stilski, naši modeli su sa pažnjom kreirani i savršeno će se uklopiti u vaš enterijer. Prostor kojim raspolažete biće polazna osnova za izbor dimenzija za vaš željeni model, tako ćete enterijer upotpuniti na pravi način kompletnim sastavima ili kombinacijom elemenata koji vam najviše odgovaraju.

Dopadljiv vizuelni izgled naših sastavnih (TDF) garnitura prati visoka funkcionalnost modela. Pojedini trosedi i dvosedi, ali i fotelje su napravljeni sa mehanizmom koji im omogućava razvlačenje u ležaj. Tako ih istovremeno možete koristiti za dnevni odmor i udobno spavanje. Kod modela sa mehanizmom ugrađen je dušek od poliuretanske pene.

Fleksibilno se prilagođavamo vašim potrebama i pratimo vaš istančani ukus i kada je u pitanju izbor boja i materijala. Za svoju garnituru možete izabrati štof ili kožu iz naše aktuelne palete materijala. Mi ćemo vam samo dati preporuku koji materijal se bolje slaže uz određeni model. Zajedno ćemo stići do cilja, savršenog troseda, dvoseda i fotelje za vas.