BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Komode za spavaću sobu

Komode su praktičan komad nameštaja koji upotpunjenje enterijer vaše spavaće sobe, čineći ga atraktivnim i modernim. Pomoći će vam da uredno odložite razne stvari, od garderobe do brojnih sitnica i uštedeti vaš prostor u ormarima oslobađajući ga za odlaganje krupnijih stvari.

Komode za spavaću sobu iz SIMPO asortimana dostupne su u nekoliko različitih dizajna, dimenzija, oblika i boja.

Bez obzira da li ćete se odlučiti za komodu u beloj boji, komodu koja kombinuje dezen trešnje sa bež bojom ili komodu u kombinaciji dezena sonoma tamnog hrasta i kapućino, svaka od ovih komoda uneće toplinu u vaš intimni kutak.

Vaša omiljena komoda može imati samo fioke ili kombinovati fioke i delove sa vratima u čijoj unutrašnjosti su police za odlaganje. Izaberite model koji vam više odgovara i dobro iskoristite prostor.

Komode za spavaću sobu sastavni su deo kompletnih programa za opremanje vašeg intimnog kutka. Stilski su ujednačene sa ormarima, krevetima i noćnim stočićima iz istoimenih programa spavaćih soba zato ih jednostavno možete kombinovati. Takođe, naše komode lako možete uskladiti uz nameštaj u potpuno drugačijem stilu. Na vama je da da izaberete kako ćete kombinovati nameštaj i urediti svoju spavaću sobu.