BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Kreveti

Za miran san i dobar odmor neophodan vam je kvalitetan krevet. Možete birati između tapaciranih kreveta i kreveta od pločastih materijala, različitih stilova, dimenzija i karakteristika. Kreveti iz naše ponude odlični su za različite veličine spavaćih soba jer od ponuđenih modela i dimenzija možete izabrati onaj koji će se savršeno uklopiti u vaš prostor i kombinovati sa ostalim nameštajem.

Naši kreveti predstavljaju spoj autentičnog dizajna i elegancije. Od kreveta sa bogatom tapaciranom strukturom i raskošnim dizajnom koji će vam omogućiti spavanje kao u luksuznom hotelu do svedenih modela, estetski su prilagođeni različitim enterijerima spavaćih soba.

Kod većine modela dušek se kupuje posebno. Na vama je da odaberete onaj koji će najbolje zadovoljiti vaše kriterijume udobnosti. U zavisnosti od kreveta, biće vam potreban dušek u dimenzijama: 200 x 140 cm, 200 x 160 cm ili 200 x 180 cm. Deo naše ponude predstavljaju i kreveti sa integrisanim dušecima sa žičanim jezgrom.

Lep dizajn i udobnost naših kreveta prati i visoka funkcionalnost. Tapacirani kreveti mogu biti sa i bez mehanizma. Kreveti sa mehanizmom štede vaš prostor jer imaju kutije za odlaganje posteljine dovoljno prostrane da možete odložiti stvari koje po potrebi koristite.

Ukoliko je vaš izbor tapacirani krevet pružamo vam mogućnost da odaberete materijal za njegovu izradu. U zavisnosti od modela, birate između štofa i kože.

Ako želite krevet od pločastih materijala, predlažemo vam da se odlučite za neki od modela iz kompleta spavaćih soba koji su u našem asortimanu. Uz njih ćete lako uklopiti ormare, komode, noćne stočiće i ogledala, jer su stilski usklađeni sa krevetom.