BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Dnevna soba

Dnevna soba je centralna prostorija u vašem domu. Savršena je za odmor posle napornog radnog dana, idealna za porodična okupljanja i druženje sa prijateljima. Zato opravdano želite da izgleda perfektno.

SIMPO će vam pomoći da vaše ideje o uređenju prostora pretvorite u stvarnost. Zamislite svoju idealnu dnevnu sobu i pogledajte ponudu SIMPO nameštaja. Sigurni smo da ćete u našoj ponudi pronaći kompletan nameštaj za dnevnu sobu.

Ukoliko je vaša dnevna soba dovoljno velika imate više mogućnosti za kombinovanje. Odlučite se modernu ugaonu garnituru ili sastavnu (TDF) garnituru koja objedinjuje trosed, dvosed i fotelju. U zavisnosti od toga da li će garnitura služiti samo za sedenje ili i za spavanje, birate između fiksnih ili modela sa mehanizmom.

U slučaju da je prostor koji opremate manjih dimenzija i ako ste ljubitelj svedenog dizajna, odaberite kauč ili klik-klak ležaj koji će imati dvostruku funkciju, za sedenje i spavanje. Moderna fotelja ili tabure savršeno će dopuniti bilo koji komad tapaciranog nameštaja.

Nijedna dnevna soba nije potpuna bez klub stola. On je praktičan ali i dekorativan komad nameštaja. Kreirali smo ih u različitim oblicima, materijalima, teksturama i bojama, zato iz našeg asortimana izaberite onaj koji vam se najviše dopada i koji će se najbolje uklopiti uz ostali nameštaj.

Komadni nameštaj poput vitrina, polica, ogledala, komoda i TV komoda iz naše ponude odlično će dopuniti garniture i fotelje. Svaki od ovih komada nameštaja karakteriše atraktivan izgled i praktičnost. Nudimo vam kompletna rešenja za opremanje dnevnih boravaka, koja najčešće po programima sadrže sve ove elemente. Zastupljeni su različiti stilovi, materijali i boje. Svaki element možete kupiti posebno ili kombinovati više njih u skladu sa svojim željama.