BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Police za knjige

Ukoliko ste ljubitelj knjiga i posedujete dragocenu kolekciju omiljenih primeraka koju želite da predstavite na poseban način i da je s vremena na vreme dopunjujete, biće vam potrebne kvalitetne police za knjige dostojne vaše kolekcije. SIMPO police ili sistemi u kombinaciji zidnih polica i TV komoda pravo su rešenje za vas.

Naše police za knjige idealne su ne samo kao kućne biblioteke namenjene isključivo knjigama, već ih možete dekorisati i ispuniti fotografijama i uspomenama koje imaju poseban značaj za vas.

Modeli koji kombinuju zidnu policu sa TV komodom predstavljaju zanimljivu kompoziciju koja poput pravog umetničkog dela može krasiti zid vašeg dnevnog boravka, radni ambijent ili neki drugi kutak.

Sve police iz SIMPO asortimana napravljene su od kvalitetnih materijala, čiji će dizajn moderno oblikovati vaš prostor. Kod nekih imate mogućnost izbora boje, što će značajno olakšati njihovo usklađivanje sa vašim enterijerom.

Kao solo elementi ili kao delovi kolekcija za uređenje dnevnih soba i trpezarija, naše police za knjige uveriće vas u funkcionalnost i oduševiti modernim izgledom.