BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

DEKORACIJA DOMA -
INSPIRACIJA JE SVUDA OKO NAS

Dom je vaša oaza mira i vaše utočište, zato usporite i zaljubljujte se u svoj dom. Život je u detaljima. Važno je šta vas inspiriše. Stilizujte svoj dom u skladu sa tim kako želite da se osećate u njemu, a ne na osnovu aktuelnih trendova.

Dekoracija za dom ne mora uvek da bude skupa. Mnogo toga možete napraviti sami ili iskoristiti nešto što već imate. Neka vaša kreativnost dođe do izražaja.

Inspiracija je svuda oko nas.
U prirodi koja nas okružuje, u oblicima, bojama koje donose godišnja doba, u ljudima oko nas…Osvrnite se oko sebe i pronađite svoju inspiraciju.

Unesite opalo lišće i stavite ga na veliki okrugli poslužavnik. U staklene vaze ili tegle stavite granje već opalo sa drveća, i to potpuno disproporcionalno visini i veličini vaze, što manja vaza duža grana.

Ukoliko imate puno praznog, brisanog prostora po zidovima, ne morate na njih staviti samo slike i umetnine. Odlično rešenje su i ramovi različitih dimenzija, stilova i kolorita. Ne plašite se i da spojite nespojivo. Nekome će se možda učiniti haotičnim neslaganje, međutim, primarno je da svaka sitnica ili predmet imaju draž u kojoj vi uživate, jer samo tada je sve baš na svom mestu.

Sto nemojte prekrivati stolnjacima, već pustite da lepota materijala od kog je napravljen i njegove teksture dođu do izražaja. Upotrebite maštu i postavite podmetače različitih oblika i boja. Čaše neka budu takođe različitih boja i dimenzija. Ako ipak više volite slaganje, jednostavnost i minimalizam i to je u redu. Ali usudite se da ponekad probate nešto drugačije, možda ipak iznenadite sebe i to vam se svidi.

Budite inspirisani bojama, teksturama, materijalima, kulturama drugih zemalja i fotografijama. Moderno, eklektično ili arhaično sve je dozvoljeno ako vama prija. Uživajte u dekoraciji svog doma!