BESPLATNA MONTAŽA I PREVOZ (za kupovine preko 25.000 dinara i udaljenost 30 km od salona)

Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

Dekoracija doma -
male promene prave veliku razliku

Iako svi volimo kupovinu novih stvari i sitnica, dekora za kuću, držite se ponekad pravila “koristim ono sto imam” i preuredite samo ono što već posedujete. Nikad ne dozvolite da stvari poseduju vas, tako ćete lakše i u većem miru i harmoniji poklanjati stvari, odricati se svega što vam ne služi i ne treba, samim tim napraviti prostor čistijim i većim ili stvoriti mesto za nešto novo.

Veoma često kada dođe do trenutka reorganizacije ili dekorisanja doma, dođe i do neke vrste “paralize“ inspiracije. U takvim situacijama uvek možete na internetu potražiti nove ideje, i to baš za svaki kutak doma. Možda niste u mogućnosti da uvek uradite sve kao na slici, ali uvek sagledajte šire. Samo neki mali detalj sa tih inspirativnih slika može vam uneti radost. Nekada je dovoljno da samo malo promenite raspored, unesite par detalja i već ste pokrenuli maštu, dalje ćete sami vizuelizovati, ali uvek imajte na umu da je udobnost imperativ

Jedan dekorativni jastuk na bilo kom od sedećih elemenata može potpuno promeniti čitav doživljaj prostorije, toliko malo je potrebno. Nov sat na zidu, poslužavnik sa svećama na stolu, ili korpa koju ćete napuniti ćebićima i staviti pored garniture, osvežiće Vaš životni prostor i učiniti ga još lepšim.