Pretraga
Close this search box.
Pretraga
Close this search box.

SIMPO – Letnji Vivaldi forum – Mokra Gora

SIMPO Aktivacija

SIMPO ove godine slavi 60 godina postojanja. Tokom 6 decenija, SIMPO nameštaj je uvek bio sinonim za vrhunski dizajn, kvalitet, funkcionalnost i udobnost. Mnoge generacije su odrastale uz SIMPO, sanjale velike snove ali ih i ostvarivale u narednim godinama. Zato je naš ovogodišnji slogan:

„SIMPO – za generacije koje ostvaruju svoje snove“

Želimo da jednog učesnika/učesnicu Vivaldi letnjeg foruma koji/koja bude imao/imala najkreativnije rešenje obradujemo dušekom „Nautilus Aloe Vera“ (dimenzije 200 x 140 cm) i omogućimo mu/joj da sanja još lepše snove i bude još kreativniji/kreativnija u budućnosti.

Kako biste uzeli učešće u aktivaciji potrebno je da posetite „SIMPO kutak“ u restoranu „Prokleta avlija“ napravite kreativnu fotografiju ili video, koje ćete objaviti na svom Instagram profilu kao post, story ili Reals i tagovati SIMPO IG profil https://www.instagram.com/simpo_rs/ i koristiti hašteg: #simpoaktivacija

Tema fotografije ili videa može da bude „Beskrajna udobnost“ ili „Ostvarenje snova“ ili se prepustite kreativnosti i osmislite svoju temu koja ima veze sa brendom. Možete koristiti aplikacije za obradu fotografija ili videa, dodavati dijalog, muziku, koristiti ChatGPT ili bilo šta drugo što će vam pomoći da iskažete svoju kreativnost. Na fotografiji ili videu jasno moraju da se vide proizvodi i SIMPO brending.

Fotografija ili video ne smeju da imaju versku, političku ili seksualnu konotaciju ili da na bilo koji drugi način predstavljaju uvredljiv sadržaj.

Učestvovanjem u aktivaciji dajete pravo SIMPU da iste podeli i koristi na svojim profilima na Instagramu i Facebook-u.

Aktivacija traje do petka 16. juna u 10h. Tročlani žiri pregledaće sve radove i odabrati najbolje rešenje koje će biti proglašeno na zatvaranju foruma.

Želimo vam puno dobrih ideja, sanjajte velike snove i neka najkreativnije rešenje pobedi!