2017.

Na osnovu glasova potrošača, SIMPO  je dobitnik nagrade “Moj izbor 2017”, kao najomiljeniji brend u kategoriji “Nameštaj”. Na 43. Međunarodnom sajmu nameštaja i opreme za domaćinstvo u Skoplju, SIMPO je dobio priznanje “Mebel 2017” za garnituru “Lazar”.

2016.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Skoplju „Mebel 2016“   SIMPO  je nagrađen najvišim priznanjem, nagradom „Zlatna era“ za garnituru „Margo“ u kategoriji Nameštaj za dnevni boravak – tapacirani nameštaj.

2015.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu, SIMPO je osvojio Specijalno priznanje  za vizuelno osmišljen i funkcionalno opremljen izložbeni prostor.

 

U organizaciji udruženja “Moja Srbija” i Privredne komore Beograda, na dodeli priznanja “Moj izbor 2015” za najbolje domaće proizvode, usluge i brendove, Simpo je po oceni  potrošača izabran  za najomiljeniji brend nameštaja.

 

Na Medjunarodnom sajmu nameštaja “Mebel 2015" u Skoplju, u kategoriji “Nameštaj za dnevni boravak”,  Simpo je osvojio nagradu “Zlatna era” za svoj novi program  “Y”.

2013.

U godini kada je obeležio 50 godina postojanja, SIMPO je peti put dobio nagradu za najbolji korporativni brend u kategoriji Trajna potrošna dobra u akciji „Najbolje iz Srbije".

2012.

Ministarstvo trgovine, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Privredna komora Srbije i dnevni list „Privredni pregled“, po četvrti put dodeljuju SIMPU nagradu „Najbolje iz Srbije“.

2011.

SIMPO je proglašen za najomiljeniji brend nameštaja u Srbiji po anketi koju je sprovela organizacija „Moja Srbija“ u okviru tradicionalne akcije „Naše omiljeno“.

2010.

Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komore Srbije i dnevni list „Pregled“, u okviru akcije "Najbolje iz Srbije", drugi put za redom proglašavaju SIMPO za najbolji korporativni brend.

2009.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Skoplju "Mebel 2009" SIMPO je dobio glavnu nagradu za fotelju sa tabureom „Lorena“, kao i Plaketu povodom tri i po decenije uspešne saradnje sa skopskim sajmom.

2008.

U okviru akcije „Najbolje iz Srbije“ koju organizuju Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i dnevni list „Pregled“, SIMPO dobija nagradu za najbolji korporativni brend.

2007.

Privredna komora Srbije, povodom 150 godina postojanja, dodelila je SIMPU nagradu za doprinos razvoju privrede i komorskog sistema.

Na sajmu u Skoplju "Mebel 2007", SIMPO je dobio prestižno priznanje "Zlatni globus" u kategoriji nameštaja za javne objekte - za trosed i tabure Menhetn.

2002.

SIMPO dobija nagradu "Svetionik", kao najušpesnija domaća kompaniji na inostranom trzištu. Priznanje je bazirano na oceni potrošača i dodelju ga MARK-PLAN - agencija za marketing istraživanja.

2001.

Kožna garnitura „Bela“  nagrađena je priznanjem "Zlatni most" na skopskom sajmu "MEBEL 2001".

2000.

Za garnituru Opera i dečju sobu „Albatros“ SIMPO dobija nagrade "Zlatni most" Međunarodnog sajma MEBEL u Skoplju.

SIMPO osvaja priznanje "Svetionik" kao najuspešnija kompanija u zemlji. Priznanje je bazirano na oceni potrošača i dodelju ga MARK-PLAN - agencija za marketing istraživanja.

1999.

Na skopskom sajmu "Mebel 1999" SIMPO dobija najviše odličje "Zlatni most" za garnituru „Sam“.

SIMPO dobija Povelju Beogradskog sajma za dugogodišnju uspešnu poslovnu saradnju i poseban doprinos organizovanju 20. jubilarnog Međunarodnog sajma preduzetništva, ideja, biznisa, male privrede.

1995.

Na Sajmu male privrede u Beogradu SIMPO dobija najviše priznanje "Zlatna medalja" za ukupne rezultate.

1990.

SIMPO dobija Zlatnu plaketu Privredne komore Jugoslavije kao najuspešnija kompanija.

Na Međunarodnom sajmu robe široke potrošnje u Plovdivu tapacirana garnitura „Bos“ dobija zlatnu medalju

 

Na Međunarodnom sajmu u Brnu SIMPO deveti put za redom dobija medalju za kvalitet. Priznanje je dodeljeno za spavaću sobu "Valeri".

1986.

SIMPO dobija dve nagrade Zlatni ključ" na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu: za atraktivni program za odlaganje i stolicu P-10.

1983.

Dve nagrade "Srebrni ključ" na Međunarodnom sajmu u Beogradu SIMPO je dobio za  model trpezarije "Rendžer" sa foteljom na rasklapanje i za stolicu "Mina". Odlukom Skupštine Privredne komore Jugoslavije SIMPO dobija Zlatnu plaketu - najviše društveno priznanje u zemlji za vrhunske rezultate ostvarene u privređivanju.

 

Na Međunarodnom sajmu robe široke potrošnje u Brnu SIMPO dobija "Zlatnu medalju" za model stola na rasklapanje.

1981.

SIMPO dobija Plaketu sa diplomom Privredne komore Srbije za postignute rezultate na unapređenju privrede i doprinos ostvarivanju uloge i zadataka Komore.

 

Nagrada "Zlatni ključ" osvojena je na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu za salonsku garnituru „Boem“.

1977.

Na Međunarodnom sajmu nameštaja u Plovdivu SIMPO dobija "Zlatnu medalju" za kvalitet svojih proizvoda.

 

Međunarodni novinarski centar sa sedištem u Rimu dodelio je SIMPU nagradu "Zlatni Merkur", kao visoko priznanje za rezultate ostvarene u razvoju, povećanju proizvodnje i međunarodnoj privrednoj saradnji.

1975.

SIMPO od Privredne komore Srbije dobija nagradu "Dan Republike" za savremeno organizovan rad i visoke stope rasta proizvodnje i izvoza u dužem nizu godina.

 

Soba za mlade dobija nagradu "Zlatni ključ" na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu. To je bio prvi put da se ovo najviše priznanje dodeli jednom proizvođaču iz Srbije.

DRUŠTVENE MREŽE

prijavite se za newsletter

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R

POVRATAK NA  -POČETNA-

DRUŠTVENE MREŽE

prijavite se za newsletter

USLOVI KORIŠĆENJA

POLITIKA PRIVATNOSTI

All rights reserved         Copyright by SIMPO ad  2017.

C

R